Op zaterdag 25 mei aanstaande is het zover, het kunstfestival in Hattem.  Ook Atelier de Veldbloem heeft daar een kraam. Het kunstfestival in Hattem is ieder jaar een groot succes. Een heleboel kraampjes met kunst in de gezellige binnenstad. En ook voor de kinderen is er van alles te doen omdat er ook workshops zijn, e.d. Kijk op de website van Visit Hattem voor meer informatie. 

 

Graag tot zaterdag!!

Afgelopen zaterdag een hele gezellige dag gehad in Sellingen op de jaarlijkse kunstfestival Montmartre. Deze bloembak bracht ik in voor de veilig die gehouden werd ter ere van de 30e editie van dit festival. Ik won er de prijs voor het beste kunstwerk mee.. Een heerlijke kaasplank met prachtige streekproducten.

De opbrengst van de veiling ging naar een goed doel: Stichting Leergeld Zuid-Oost Groningen. Deze stichting helpt kinderen uit gezinnen die krap bij kas zitten de kans te geven zich te ontwikkelen op het gebied van sport en cultuur. 

Vind je het ook leuk om een eyecatcher te hebben voor buiten of binnen om iets te laten zien, onder de aandacht te trekken? Neem contact op. Ik heb er echt veel plezier in om dit soort dingen te doen en denk graag met je mee!

8 Juli 2023, kunstmarkt

Op 8 juli aanstaande, sta ik op de kunstmarkt 'Mont Martre' in Sellingen. Ik doe ook mee met de veiling. Het belooft een gezellige dag te worden. Ik kijk er naar uit!

Zie de link hieronder

https://www.westerwoldeactueel.nl/2023/06/13/montmartre-sellingen-viert-30ste-editie/

Juni 2023

Yes! Een nieuw en mooi onderkomen voor mijn atelier. Wel tijdelijk en op de bovenverdieping. Hierdoor niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Maar als u van tevoren een afspraak maakt, dan zorg ik dat ik u op de benedenverdieping kan ontvangen. Van harte welkom om een kop koffie te komen drinken en een kijkje te nemen!

1e prijs gewonnen met dit kunstwerkje van 10 x10 cm bij het Kunstfestival in Hattem

Deze is  verkocht aan Marike Stello van Bloeicoach. 

Zij is Integraal Leefstijl -en Vitaliteitscoach en de uitstraling van het schilderij paste precies bij wat zij wil uitstralen in haar werk.

 

zie https://www.bloei-coach.nl/